1/2

Het Project

CrystalMed is een medisch framework volledig gebaseerd op SNOMED CT. Het biedt de mogelijkheid om de huidige medische gegevens om te zetten in gestructureerde concepten. 

Het systeem is ontworpen met de visie om performant, schaalbaar en accuraat medische data aan te bieden.

De data wordt in Real-Time geanalyseerd en is meteen gestructureerd beschikbaar voor de zorgverlener. Dit zonder dat de medische data het ziekenhuis heeft verlaten, alles kan intern verwerkt worden op het systeem van het ziekenhuis of privépraktijk.

CrystalMed brengt overzicht

CrystalMed analyseert medische documenten in vrije tekst en maakt hier gestructureerde data van. Deze data kan overzichtelijk gepresenteerd worden per type of categorie.

CrystalMed helpt bij het coderen (ICD-9/10 & ICPC 2)

De medische concepten worden automatisch gemapt naar verschillende standaard classificatie systemen oa. SNOMED CT, ICD9/10 en ICPC2.

Hiermee kan een medisch dossier snel gecodeerd worden voor zowel ziekenhuizen als voor huisartsen.

CrystalMed visualiseert de medische data

De uitgepuurde data kan overzichtelijk, gestructureerd en hiërarchisch weergegeven worden in een tabel of grafiek.

CrystalMed helpt analyseren

CrystalMed kan uitgebreid worden met extra modules.

Zo kan er een intelligente zoekmachine gekoppeld worden om snel het juiste document terug te vinden. Ideaal om een grote hoeveelheid medische documenten te verwerken en doorzoekbaar te maken voor wetenschappelijk onderzoek of het terugvinden van patiënten voor een klinische studie.